Servicii

Realizare site de prezentare, magazin online, broşuri web, seo, promovare şi creare logo

Site de prezentare

Realizăm site-uri web de prezentare pentru firme, broşuri online, cu design unic, conform cerinţelor fiecărui proiect în parte. Toate paginile web realizate de noi au consolă de administrare a conţinutului prin intermediul căreia veţi putea efectua cu uşurinţă actualizări de text, imagini, documente ...etc.

Magazin online

O parte importantă a activităţii noastre o reprezintă realizarea de site-uri e-commerce, utilizând cele mai noi tehnologii în domeniu. Consola de administrare aferentă acestui gen de site este uşor de utilizat, cu interfaţă intuitivă şi cu posibilitatea de adăugare a unui număr nelimitat de produse. Partea de SEO este asigurată tot prin intermediul consolei de administrare, pentru fiecare pagină în parte.

Realizare blog

Realizăm blog-uri pentru firme sau persoane particulare utilizând cea mai puternică platforma de la ora actuală: WordPress. Toate blogurile realizate de noi sunt personalizate în funcţie de cerinţele proiectului şi sunt livrate cu toate modulele necesare. Tot noi ne ocupăm şi de transferul şi setarea blogului pe serverul dvs.

Creare logo

Pentru orice campanie de marketing este nevoie de o puternică identitate vizuală a firmei fie este vorba de logo, materiale publicitare sau bannere online. Oferim servicii design şi creare logo, pachete de identitate corporativă care cuprind: realizare logo, foi cu antet, plicuri, cărţi de vizită şi broşuri tipărite. Toate elementele vizuale vor fi livrate în format vectorial sau PDF, gata pentru tipar.

Promovare pe internet

De îndată ce site-ul este online şi optimizat pentru motoarele de căutare el trebuie promovat. Cea mai uzuală formă de promovare la ora actuală este prin intermediul Google AdWords deoarece oferă un control permanent al bugetului şi o imagine clară asupra rezultatelor. Un alt mod de promovare eficientă se realizează şi prin intermediul Facebook Ads.

Înregistrare domenii

În cazul în care nu aveţi deja un domeniu pentru site-ul dvs, oferim servicii de înregistrare de domenii .ro, .com, .eu, .org ...etc. Toate domeniile sunt înregistrate pe numele dvs. Domeniile .ro se plătesc o singură dată, costă 40 Euro + TVA şi sunt valabile nelimitat, restul domeniilor având un abonament anual care costă între 12 şi 15 Euro + TVA.

SEO - Optimizare pentru motoarele de căutare

De îndată ce site-ul este online, el trebuie optimizat pentru motoarele de căutare, pentru fiecare pagină în parte, în funcţie de cuvintele cheie dorite. Consola de administrare cu care livrăm site-ul permite optimizarea de bază, dar este nevoie şi de inserarea cuvintelor cheie în anumite proporţii şi în anumite zone din cadrul textului site-ului.

Administrare site

Toate site-urile realizate de noi au consola de administrare care permite efectuaţi cu uşurinţă actualizări. Dacă din motive de timp nu reuşiţi ţineţi pasul cu noutăţile care trebuie postate pe site, ajutăm cu servicii de aministrare a conţinutului fie este vorba de text sau prelucrarea şi optimizarea imaginilor pentru web.

Modul de lucru

Familiarizarea cu cerinţele proiectului

Pentru a putea trimitem o ofertă de preţ la obiect trebuie avem clarificate următoarele elemente:

  1. Genul lucrării: web site de prezentare, magazin virtual, agenţie de turism, site de hotel ...etc
  2. Structura site-ului: numărul de pagini, cateogoriile principale, sub-categorii, număr de produse ...etc
  3. Funcţionalităţile site-ului: consolă de administrare a conţinutului, motor de căutare în cadrul site-ului, versiuni de limbă ...etc
  4. Exemple de site-uri cu structură şi funcţionalităţi similare

Faza de creaţie

Toate site-urile realizate de noi sunt originale, realizate în conformitate cu specificaţiile fiecărui proiect în parte. Nu folosim template-uri.

  1. Înţelegerea completă a cerinţelor proiectului, stabilirea hărţii site-ului şi definirea funcţionalitătilor dorite
  2. Realizarea unei versiuni de design care va ţine cont de genul site-ului, de audienţa sa şi de identitatea vizuală a companiei
  3. De îndată ce aspectul grafic este stabilit şi aprobat de dvs, se trece la etapa de programare a consolei de administrare a conţinutului
  4. Etapa finală constă în transferul şi setarea site-ului pe server-ul dvs

Noi sperăm că modul de lucru este clar dar dacă aveţi întrebări sau doriţi să vă consulaţi cu noi legat de specificaţiile şi funcţionalităţile site-ului vă rugăm să ne contactaţi.